Over Nazca-Air

Nazca-Air is een professioneel bedrijf wat gespecialiseerd is in inflatables en zeilmakerij.

Cesar Huisa

Afkomstig uit Peru van een kleermakersfamilie waarbij het ontwerpen, kleding vermaken en het uitwerken geleerd werd van vader op zoon. Daarnaast muzikant en instrumentenmaker, oa panfluiten en het vervaardigen van charango’s waarbij ook het fijne houtsnijwerk zijn vakmanschap is. Sinds 25 jaar in Europa, eerst in Parijs een opleiding gevolgd tot modeontwerper en daarna in Nederland en Frankrijk jarenlange expertise m.b.t. het ontwerpen en vervaardigen van inflatables.

Een vleugje zuid-amerikaanse kleurenstijl gecombineerd met jarenlang vakmanschap op het gebied van stoffen , naaien, bouwen van luchtkussens, springkussens en opblaasbare objecten zoals tubes skydancers en reclameobjecten. Het hele productieproces wordt door ons zelf gedaan, met oog voor detail, kwaliteit en design en dat alles tegen zeer scherpe prijzen.

Irene Huisa

Muzikant en designer, sinds 25 jaar expertise op het gebied van muziek design en vormgeving.

Haar logo voor Nazca-air is geïnspireerd op een van de bekendste figuren van de tekeningen van Nazca. Het gebied van Nazca ligt in een woestijn in Peru, waar kilometers grote figuren in de grond zijn getekend, deze zijn alleen zichtbaar vanuit het vliegtuig.

cesar atelier goede maat